Olga

Pe Elena o cunosc de peste 8 ani, fiindu-mi foarte dragă încă de la primele noastre întâlniri. Totuși, niciodată nu am reușit să-i cunosc deplin valoarea, fiind omul care te cucerește și recucerește de fiecare dată. Pentru că Dumnezeu a pus mult (din belșug) frumos în ea, am înțeles că nu aveam cum să-i cunosc frumusețea decât puțin câte puțin pe parcursul prieteniei noastre și asta datorită modestiei și bunului simț cu care se prezintă în fața celorlalți.
Că a fost dintotdeauna un elev de nota 10, știam, dar că reușește atât de bine să și pună în practică cele învățate, am văzut abia când una dintre prietenele noastre comune reușise să dea câteva kg (bune) jos, fiind foarte încântată de “nutriționistul” ei (pe atunci, Elena neavând studiile de nutriție, ci fiind doar un biolog cu un stil de viață sănătos). Atunci am zis: ” Vreau și eu!”. Așa a început experiența noastră nutrițională.
Mereu la dispoziția mea, extrem de maleabila și foarte stăpână pe situație, m-a ajutat să învăț (și să simt) ce înseamnă un stil de viață sănătos și firesc. Așa s-au schimbat multe în felul meu de-a gândi și, prin urmare, în familia mea.
Experiența de “ucenic” al Elenei, durează de mai mult de 5 ani, reușind astfel să scap de câteva kg în plus și să trăiesc starea de bine pe care n-o experimentasem înainte din cauza neglijenței mele.
Pe Elena o recomand cu orice prilej, pentru pregatirea ei profesională, smerenia, răbdarea, bunătatea și, mai ales, pentru faptul că orice gând și acțiune a ei este raportată la Dumnezeu, lăsându-I astfel loc să lucreze atât de frumos prin ea.

Scroll to Top