Tabăra online “Postind în Babilon” – 2021

DE CE ESTE SPECIAL ACEST EVENIMENT?

POSTIND ÎN BABILON este tabăra care încheie seria de webinarii Pont Elgan. Aici poți învăța cum și de ce să faci alegeri bune pentru tine – pentru sănătatea trupului și a sufletului. Întâlnirile săptămânale te vor inspira și te vor motiva, iar meniul te va ajuta să pui început unei alimentații echilibrate, variate și potrivite pentru tine. Îți vei sonda limitele fiziologice și psihologice, alături de o comunitate de oameni care își doresc să trăiască mai frumos și mai sănătos.

ESTE POTRIVIT ȘI PENTRU MINE ACEST PROGRAM?

DA – dacă vrei să îți îmbunătățești sau să îți consolidezi starea de sănătate

Cercetările arată că postul însoțit de o alimentație nutritivă și adecvată optimizează capacitatea organismului de regenerare și vindecare, îmbunătățește sensibilitatea la insulină și profilul lipidic, reduce inflamația și asigură o calitate superioară somnului.

DA – dacă vrei să îți fortifici sistemul imunitar

Perioadele de post conferă celulelor rezistență sporită la boli și la stres. Reducerea inflamației este un instrument esențial în prevenirea și gestionarea bolilor cronice, precum diabetul, afecțiunile cardiovasculare și autoimune, cancerul. Modularea sistemului imunitar prin post conferă, de asemenea, rezistență sporită la infecții virale, bacteriene și fungice.

DA – dacă vrei să începi să slăbești

Vei primi săptămânal un plan alimentar personalizat, creat după modelul de postire recomandat de Biserică (vezi mai jos rânduiala detaliată).

DA – dacă urmărești rezultate pe termen lung

Deprinderea organismului și a gândirii cu perioadele de post – urmate corect și inteligent – contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate pe termen lung și la menținerea unei greutăți optime și crește longevitatea. Programul te va conduce de la o masă la alta și de la un seminar la altul pe parcursul taberei, ajutându-te să îți schimbi dieta pentru totdeauna.

DA – dacă vrei să înveți să fii stăpân pe tine însuți

Postul este un exercițiu de înfrânare a poftelor și de ascultare față de minte și de suflet. Prin post, simțurile și rațiunea se limpezesc, prioritățile se schimbă, iar sufletul dobândește puterea de a le împlini.

La sfârșitul acestei experiențe te vei simți mai inspirat, cu o motivație mai puternică și încurajat să continui pe calea către un sine mai sănătos.

Care este scopul programului?

Postul este o cheie către o viață sănătoasă, tonică și optimistă. Pe parcursul acestei tabere online, modul în care te raportezi la mâncare și la stilul de viață se va schimba. Perioada aceasta poate avea un impact profund asupra sănătății și vieții tale. În timpul postului, corpul și mintea au mai mult timp și dispun de mai multe resurse pentru a se reface și a se vindeca.

În plus, cele învățate în cadrul seminariilor te vor ajuta și motiva să continui să faci alegeri conștiente pentru tine și pentru cei dragi ție.

Nu rata această experiență deosebită care te va ajuta să deprinzi obiceiuri bune, care să dureze pentru totdeauna!

30 Iulie - 14 August

seara, de la ora 18

30 Iulie  |  8 și 13 August

Care vor fi temele discutate?

30 Iul: Importanța educației nutriționale. Tehnici – casnice și industriale – de procesare și conservare a alimentelor. Aditivi, pesticide, microbi, mucegaiuri și alte bizarerii

8 Aug: Alergiile și bolile autoimune. Imunitate și vaccinuri

13 Aug: Gustul și mirosul sau de ce ne plac dulciurile, brânza și carnea

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la o întâlnire?

Toate temele discutate vor fi însoțite de un material grafic pe care îl vei primi pe adresa de e-mail, alături de înregistrarea audio a întâlnirii.

Nu am mai ținut post până acum și nu mă simt pregătit…

Te poți înscrie la un program mai scurt sau poți opta pentru participarea exclusiv la seminarii.

Prin ce se deosebește această tabără de celelalte?

În primul rând, prin temele abordate în cadrul seminariilor online (vezi mai sus).

Apoi, tabăra Postind în Babilon se distinge prin meniurile inedite alcătuite preponderent din rețete crude (raw-vegan).

În plus, dacă te înscrii la Pachetul Premium, poți câștiga, prin tragere la sorți, cartea Cum să gătești cu alimente care combat cancerul.

Am vreun beneficiu dacă am participat și la taberele anterioare?

Absolut. Vei fi familiarizat cu practica postului conform rânduielilor bisericești, cu seminariile și… primești o reducere de 10% pe viață la orice pachet achiziționat.

În plus, dacă acum te înscrii la Pachetul Premium, vei beneficia de această reducere la toate taberele viitoare.

Acțiunile noastre zilnice sunt determinate de nivelul de înțelegere a cauzelor și efectelor acestora.
Nu rata această experiență deosebită care te va ajuta
să deprinzi obiceiuri bune, care să dureze pentru totdeauna!

De ce Postind în Babilon?

Tabăra Postind în Babilon este inspirată de modelul celor patru tineri evrei care, fiind deportați în Babilon în sec. al V-lea î.Hr., au ales să consume doar alimente vegetale pentru a se feri de mâncărurile aduse ca ofrandă zeilor păgâni.

Tabăra coincide cu postul dinaintea Adormirii Maicii Domnului, eveniment care i-a adunat în Țara Sfântă pe apostolii răspândiți printre păgâni pentru propovăduirea Evangheliei.

© Lyuba Yatskiv, http://iconart.com.ua/en/artists/artist-4/lyuba-yatskiv

Maria a auzit cuvântul lui Dumnezeu și l-a păstrat atât de bine încât ea, dintre toate femeile din istorie, a fost aleasă nu doar să-I audă Cuvântul, ci și să-I dea naștere. Deci, în vreme ce postim meditând asupra vieții ei, ne pregătim totodată pe noi înșine să trăim o viață asemenea ei. Acesta este scopul postului Adormirii Maicii Domnului. (pr. Thomas Hopko)

Rânduiala alimentară

Înscriere

Sunt două etape:

  1. Rezervă-ți locul în tabără până pe 25 Iulie printr-un mail pe adresa elena@nutritielena.ro sau la telefon 0749.880.612
  2. După primirea răspunsului de confirmare, poți achita taxa de participare până pe 29 Iulie

Pachetul de bază

220 lei
  • 1 seminar (30 Iulie)
  • meniu pentru 1 săptămână (1 - 7 August)
  • suportul audio și PDF al întâlnirilor

Pachetul "teach me"

300 lei
  • 3 seminarii
  • suportul audio și PDF al întâlnirilor
cum sa gat cu alim care hr cancerul

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top